Últims programes

Programa 1: Fora de sèrie

febrer 9, 2017 / Radio StAndreu / Uncategorized

En aquest programa hem fet una introducció de les sèries més populars, on expliquem de cada una el seu argument i els seus personatges principals. Esperem que os agradi molt!  

Read More

Addicció al mòbil

febrer 23, 2016 / Radio StAndreu / Addicció al Mòbil

En el nostre programa volem informar a la gent que en l’actualitat el tema de les tecnologies és molt important i és molt interessant dedicar-li un temps a temes relacionats amb això. Parlarem de tres temes diferents relacionats amb la addicció al mòbil i dels problemes que pot suposar.        

Read More

Barcelona Cosmopolita

febrer 9, 2016 / Radio StAndreu / Barcelona Cosmopolita

Barcelona Cosmopolita és el programa de ràdio format per la Carla, en David i la Laura, el qual  serà dedicat als diversos aspectes socials, culturals i econòmics de la gran ciutat de Barcelona. Un espai on  estareu al dia de totes les notícies que succeeixen a la ciutat, i dels esdeveniments, o llocs per visitar. A més, us […]

Read More

Actualitat Esportiva: cas Benzema

gener 26, 2016 / Radio StAndreu / Actualitat Esportiva

En aquest programa hem parlat sobre el cas Benzema. Aquest jugador ha comès un delicte ja que va fer d’intermediari entre els seus amics, que tenien un video de Valbuena de caràcter sexual, i el seu company de sel·lecció.  

Read More

Breakin’ in Fashion: Història de la Moda

gener 22, 2016 / Radio StAndreu / Breakin' in Fashion

El primer programa de Breakin’ in Fashion tracta sobre la història de la moda des de l’època Mesopotàmica fins al segle XXI. Us informarem sobre antigues i noves tendències que han sorgit al llarg del temps fins arribar a l’actualitat. Esperem que gaudiu!

Read More