Actualitat Esportiva

Benvinguts al nostre programa de ràdio, tracta sobre l’actualitat esportiva, sobretot tractarem els esports més coneguts arreu del món, com per exemple: el bàsquet i el futbol.

Aquest projecte és emprès per uns estudiants de batxillerat del Col·legi Sant Andreu de Natzaret: l’Alejandro, el Víctor, el Quim i l’Arnau.
En el primer programa parlarem sobre la gran incògnita al cas Benzema. En el qual parlarem sobre les conseqüències que tindrà la seva acció, juntament amb tots els implicats, com el seu company de selecció Mathieu Valbuena.
Us anem informant sobre els següents programes que emitirem a la ràdio del nostre col·legi.

Membres del grup:

Arnau Gil: Tinc 16 anys, faig el batxillerat social al Col·legi Sant Andreu i la meva afició és jugar a bàsquet i estar amb els meus amics.

Alejandro Díaz: Tinc 16 anys faig el batxillerat humanistic al col·legi Sant Andreu de Natzaret i la meva afició és jugar a bàsquet, també m’agrada escoltar música i estar amb els meus amics.

Víctor Sánchez: Tinc 16 anys faig el batxillerat social al col·legi Sant Andreu de Natzaret i la meva afició és ser entrenador de futbol.

Quim Vives: Tinc 16 anys faig el batxillerat social al col·legi Sant Andreu de Natzaret i la meva afició és jugar a futsal, també m’agrada escoltar música i sortir de festa.